Hejdå

Från och med idag slutar jag blogg här.. Men jag kommer att finnas på www.mariamiranda.blogg.se istället fortsätt följa mig där, jag driver bloggen med min fina vän Karin ha det så bra så ses vi?


sthlm/gbg

göteborg
 hej,är nu hemma efter dom två grymste veckorna i mitt liv (en av dom grymaste). den lär nog komma några 1000 bilder sen, jag har shoppat den heeel del. är helt slut i bennen efter att ha sprungit ut och in i varje affär. jaha mer om det sen.

 stockholm

på måndag väntar nya äventyr,för att jag och karin åka till stockholm. huuuur grymt? vi ska först vara i skärgård två nätter där vi badar,solar,fota,'äta glass och bara chilla. Men på ons-tors och fredag är vi i centrala stockholm och shoppa och kanske grönan.
vi kommer att ha det underbart.
hejå
har införskaffat mig en ny plattång, riktigt nöjd. funkar super! (Y)

ULLADRED

NU ÅKER JAG PÅ ULLARED MED MAMMA,MALIN,OLIVIA OCH ANNALENA. TOPPEN!!!!!!
 

LISEBERG!

hej,nu är jag förmodligen på liseberg me mlin eftersom det öppnade för 14 minuter sedan.
vet inte vad jag ska skriva för jag kan ju inte skriva i framtiden eller jaa jag gör ju det nu
aja tja 

Lisebeeeeeeeeeerg

Hej, är rätt stolt över att jag nästan uppdaterat varje dag här! (det gillar vi) Kom nyss in , imoron drar jag och Malin till Liseberg om jag inte nämt det än? Ligger och lyssnar på musik och så nu. Idag hade vi super mysigt och åkte båt åt glass och sola typ Tjarrrrå Saknar dig megamycket Hannah!


Dö regn dö

Är på piss humör för att det spöregnar här och jag kan inte sova för att det låter på taket... FML


Karin bloggar

Hejhej, jag har nyss pratat i telefjunken med Ebba, som ni säkert vet är i tjörn just nu. På fredag (om jag minns rätt) ska hon på liseberg.. Inte avis alls nejnej. Och på söndag ska hon på ullared. Hoppas att hon har det jättebra där borta, men det har hon säkert. Jag saknar henne jättemycket, btw.. Vi kanske inte kommer träffas på nästan en månad. :( ♥ Men om jag har tur så hinner jag träffa henne när hon kommer hem från tjörn en snabbis. Men sen ska hon till göteborg och jag till turkiet. Jag sitter på arlanda just nu btw, runt fyra åker jag iväg till danmark. Kulkul. Har inget mer att säga, skulle bara uppdatera lite eftersom ebba inte hinner. Puss! ♥
 

Like if you sad WTF to this inlägg

Hej, ligger i sängen och chillar med Malin just nu. Imorgon ska vi till Stenungsund och shoppa, eller idag blir det ju. Ah men igår fotade vi och tog ett dopp i havet! Är ju sjukt Pepp på Liseberg och Ullared alltså gaaaah! Amen vafan tjarå noob's Nerrå, men sovgott


följ min instagram

FÖLJ MIN INSTAGRAM MEDANS JAG ÄR I GÖTEBORG!
(ebbamiranda)
jag kommer lägga upp alla bilder där om inte blogg.se börjar funka!

ibland undrar jag om du verkligen älskar mig?

hej malin vart ju febrig så vi åker imorgon istället. Idag har jag packat,sovit och suttit med datat alltså inte så mycket.  ikväll ska jag ingenstans utan bara äta och sova för imorgon väntar en 10 timmars bilresa med familjen alfreds. mysiggggt, väl borta i tjörn ska vi på liseberg och bada,sola ,äta gLAASS och bara ha kul.
efter detta inlägg ska jag sälla in några tisinställda inälgg så att bloggen uppdateras lite mer undertiden
 
ha det bra!
(no makeup)

Hej

Hej

tjörn

hej nu åker jag till alva och käkar middag och imorgon bär det av mot tjörn med malin så bloggen kommer inte uppdateras nått på cirka 3 veckor..oooops
 
gjorde ett kollage nyss njut!

fotboll

hej har en ny match idag hoppas det går försig
hejhop

Party

Tja har varit på kalas idag, det var super

Spanieeeeen

Go Spanien go, sjukt att det är tredje året Irad Spanien vinner (Y)
det var ju alltså  fotbolls em igår för er som är efterbliver och inte fattar det!
 

tja du

hej, som ni ser så har jag en ny fräsch design. härligt, igår kväll så tog jag,maja och malin en mysig tur till maxi och sedan cylade vi ner till hofvallen och var där ett tag.
idag har jag varit ute och spelat tennis och nu sitter jag här och ska på exponorr ha det bra puss

RSS 2.0